Autoværksted på Møn

Autoteknik Møn v/Anders Skov er dit lokale værksted på Møn, som løser både store og små samt simple og komplicerede opgaver. Læs meget mere her på siden.

Et autoværksted på Møn med kunden for øje

Autoteknik Møn v/Anders Skov er et kvalitetsbevidst autoværksted på Møn, der udfører opgaver på alle typer bilmærker og modeller. Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Vi er 3 glade gutter på værkstedet, som sørger for, at være up-to date på uddannelse, tiltag i branchen og for at erhverve det rette værktøj, for at kunne gøre vores bedste med jeres bil og jeres ønsker. Det er vigtigt for os at holde vores kunder tilfredse, så vi sørger for en god kommunikation hele vejen igennem.

Medlem af Teknicar

Som en del af Teknicar er vi løbende på efteruddannelse, så vi kan servicere og reparere selv de nyeste biler.

Alle bilmærker og årgange

Få repareret din bil - uanset mærke og årgang. Vi servicerer din bil i garantiperioden, og dermed kan du opretholde nyvognsgarantien.

Professionelle fagfolk

Autoteknik Møn har vores eget lokale autoværksted på Møn. Kom forbi værkstedet eller giv os et kald – vi ser frem til at hjælpe dig.

E-Værksted

Vi er løbende opdaterede på el-bils reparationer, og kan også hjælpe dig med din elbil.

Dit lokale autoværksted på Møn

Har du nogle spørgsmål eller ønsker du at vide mere, er du velkommen til at henvende dig. Sammen drøfter vi dine muligheder, så du opnår den bedst mulige løsning for netop dig og din bil.