Reparation og vedligeholdelse af din bil

Autoteknik Møn er dit lokale Teknicar værksted, der løser store, små, enkle og komplekse opgaver, på alle bilmærker – også din el- og hybridbil. Læs mere her på siden.

Ydelser inden for reparation og vedligeholdelse

Hos os kan du få gennemgået og repareret din bil, uanset type, mærke eller årgang. Det er vigtigt for os, at vores kundeservice er i top, så vi sørger selvfølgelig for at overholde vores aftaler med dig, som kunde, og hjælper dig bedst muligt med de udfordringer og spørgsmål du har til os.

Reparation af bil

Hvis uheldet er ude, og din bil trænger til autoreparation, står vi klar til at hjælpe, uanset hvad opgaven omhandler. Vi udfører alle former for service, reparationer og forsikringsskader, og vi sørger for at aflevere din bil køreklar igen. Ved hjælp af vores moderne udstyr kan vi hurtigt fejlfinde og lokalisere problemet, samt få det løst. Vi har altid fokus på grundighed, holdbarhed og ordentlig kvalitet.

Service af alle biltyper – også elbiler og gybridbiler

Vi tjekker nemt og effektivt din bil og sikrer os, at alt er, som det skal være. På den måde forebygger vi skader og reparationer og mindsker drifts- og sikkerhedsproblemer for dig som bilejer.

Dækmontering og dækopbevaring

Vi arbejder med alt, der har med dæk at gøre - vi laver alt lige fra reparation og lapning til korrigering og montering. Så har du brug for et værksted, der kan håndtere dæk, kan du trygt kontakte os. Derudover tilbyder vi, helt gratis, at opbevare dine dæk hos os, indtil næste sæson.

Lånebil

Vi bestræber os altid på hurtig service uden lange ventetider, da vi ved, hvor vigtig bilen er for mange i hverdagen. Hvis din bil alligevel skal stå på værkstedet grundet en reparation eller lignende, har du mulighed for at få en lånebil med, så du hurtigt kan komme videre. Vi har både små personbiler, og varebiler.

Klargøring til syn

Hvis din bil er blevet indkaldt til syn, sørger vi for at gennemgå den, og få den gjort klar til syn. Falder vi over noget alvorligt, ringer vi selvfølgelig, inden vi påbegynder en eventuel reparation. Hvis det ønskes, tilbyder vi også at få den synet for dig, inden du henter den igen, så du selv slipper for at køre afsted.

Klimaanlæg

Vi servicerer og vedligeholder aircondition- og klimaanlæg professionelt i din bil eller varevogn. Vi er det naturlige valg, når du søger et værksted til vedligeholdelse eller reparation af dit aircondition- eller klimaanlæg. Vi har mange års erfaring inden for klimaanlæg og har det nødvendige udstyr til at udføre opgaven hurtigt og effektivt på enhver type aircondition- eller klimaanlæg.

Kalibrering og justering af kameraer, radar og lygter

Som det eneste værksted på Møn, har vi udstyret til at kalibrere og justere alle typer af kameraer og radar’, samt justering af alle typer lygter, inkl. LED og laser lygter.

Stor autotransporter

Er uheldet ude, har vi mulighed for at hente din bil (og dig).

Gearkasse skylning

Har du en bil med automatgear, og ønsker du at forlænge levetiden på din gearkasse? Så er det os, du skal komme til og få det gjort, med det helt rette udstyr og den rette erfaring.

Udbedring af skader, inkl. forsikringsskader

Vi udfører alle slags udbedringer, og har øens bedste pladesmed ansat.

Mulighed for køb/salg af biler

Vi oplever ofte, at vores kunder ønsker at skifte og/eller købe bil. Tag en snak med os, hvis du ønsker at købe eller sælge – så assisterer vi på bedste vis.

Kaffen er ALTID varm

… især hvis man tager den, med vores smukke udsigt til vandet. Vi glæder os til at se Jer.

Dit lokale værksted i Askeby

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du velkommen til at henvende dig. Sammen drøfter vi dine muligheder, så du opnår den bedst mulige løsning for netop dig og din bil.